Uitbreiding directie i2i

Per 15 november heeft i2i Birgitta de Gruijter aangetrokken als nieuw directielid. Als Chief Operating Officer zal zij verantwoordelijk zijn voor het verder professionaliseren van de operationele activiteiten van i2i en zal zij leiding geven aan de Data Scientists en Relatiemanagers. Eerder dit jaar is de directie al aangevuld met de komst van Bob Smits. Samen met mede-directeuren en oprichters Michel Taal en Wietse Rypkema is de directie van i2i nu compleet. De uitbreiding van de directie is een belangrijke stap in de realisatie van de ambities van i2i: het verhogen van het rendement op de beschikbare zorggelden door het inzichtelijk maken van kwaliteit en kosten van zorg.

Peoplemanager

Met de komst van Birgitta de Gruijter heeft i2i een ervaren peoplemanager in huis gehaald. “Mijn kracht ligt in mensen op de juiste plaats te zetten en hun middels coachend leiderschap verder te laten groeien” stelt zij. “Er liggen mooie uitdagingen om collega’s zich optimaal te laten ontwikkelen binnen het snel groeiende i2i”. “Daarnaast begeef ik mij graag op het snijvlak van strategie en operatie, waardoor ik mee kan helpen om de organisatie van i2i en haar mensen optimaal vorm te geven voor het behalen van haar groeiambities”.

Productontwikkeling

Waarde van zorg wordt steeds belangrijker binnen het zorglandschap. Één van de taken van directielid Bob Smits is daarom het verder ontwikkelen van de dienstverlening van i2i, zodat deze blijft aansluiten bij de behoeften van stakeholders rond waarde van zorg. “In eerdere functies heb ik veel ervaring opgedaan op het vlak van strategie en productontwikkeling” vertelt Bob Smits. “Door het combineren van deze ervaring met mijn kennis van de Nederlandse zorg draag actief bij het verwezenlijken van de missie van i2i: optimaal zorgrendement op basis van de beschikbare gelden.